Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню


Избрани продукти

МАСЛО ОТ ЛИМОНЕНА ТРЕВА Dara Арома Сертифицирано 5мл

Този продукт Ви носи 129 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Марка: ДАРА
Цена: 12.90лв.
или 12900 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Ароматерапията е един от най-ефикасните, и в същото време  природосъобразни методи за повлияване на човешкото здраве. Благотворното влияние на ароматерапевтичните ни продукти се дължи както на необикновено бързата пенетрация в организма, така и  на прякото въздействие на ароматите върху мозъка посредством обонятелните нерви.

Продуктите от серията " DaRa Aroma Academy" са създадени изцяло от естествени съставки (100 % биосертифицирани растителни съставки), не съдържат изкуствени вещества както в състава си, така и в опаковката, която е в постоянен досег с продукта (опаковката е винаги стъклена!). Ние подбираме грижливо и подлагаме на редица анализи и оценки всяка съставка, която използваме. Технологичните процеси на извличане на нашите етерични масла са най-близки до природните, без използване на химически агенти. При производството на продуктите си ние не използваме никакви химически процеси, както и агресивни физични процеси (таблетиране и др), които да променят биологично активните съставки на маслата и екстрактите, добивани от лечебните растения. При производството на продуктите си ние не допускаме контакт с метални съдове или машинни части, които да променят биологичната активност на етеричните масла. 

Продуктите от серията " Дара Арома Академи" са сертифицирани от Агенция за Бизнес Стандарти и притежават "Pharmaceutically approved" сертификат, доказващ фармацевтично значима ефективност при над 85% от случаите на контролирано прилагане. 

 

 

Детайли

Международно наименование: Lemongrass Oil

Ботаническо наименование на изходния материал : Cymbopogon citratus

Район на отглеждане, произход : Индия

Хемотип: цитрол (между 80-85%)

Начин на отглеждане: органичен

Част на растението, от което се извлича етеричното масло : частично изсушените листа

Метод на извличане: чрез парна дестилация на тревата

Чистота: 100%

Физична и органолептична  характеристика на етеричното масло: тъмно жълто, кехлибарено или червеникаво на цвят с воднист вискозитет.

Основни съставки:  калий, натрий, магнезий, цинк, фосфор, манган, витамин А, C и B6.

Аромат: свеж, лимонов, сладък, остър, силен

Комбинира се добре с: масла от босилек, кедър, кориандър, здравец, жасмин, лавандула и чаено дърво.

Предупреждения и оганичения:  Възможно е да дразни кожата.


ПРИЛОЖЕНИЯ:

Има антибактериално, противогъбично, антипаразитно, газогонно и стягащо действие.

В ароматерапията: използва се за масажи, ихалации и вани. Прилага при грип, простуда, главоболие, кашлица, бронхит, инфекции, болки в гърлото, ларингити, акне, гъбички, стрес, умора, раздразнителност, понижена концентрация, прекомерно изпотяване, мусуклни болки, изморени крака, артрити, натъртвания, колити, лошо храносмилане, метеоризъм и чревни паразити.

ВНИМАНИЕ:  Висококонцентрирано! Не прилагайте неразредено върху кожата; Преди употреба тествайте за индивидуална поносимост. Да се използва ограничено по време на бременност - възможен дразнител за кожата. Да не се използва от хора с индивидуална непоносимост към маслото.
============
Предоставяната в този сайт и свързаните с него сайтове информация относно етеричните и базовите масла, лекарствените растения, билките  и ароматерапията и  е  с образователна и информационна  цел и не е предназначена да служи за база за самодиагностика и/ или самолечение. Тя не е предназначена да замести   преглед или консултация с фармацевт или лекар, специалист по ароматерапия . За конкретни препоръки и уточнения, моля обърнете се към най-близката аптека или интернет аптека.
 Общи указания за използване на етеричните масла: Всички етерични масла трябва да се използват върху кожа разредени в растително масло или друга подходяща база.   Тези масла, които могат да  се приемат вътрешно и са  предназначени за използване в кулинарни рецепти , имат задължително ясно обозначение на етикета “ За вътрешен прием” . Етеричните масла трябва да се съхраняват далече от деца. Най-добре е да се използват след предварително направен тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка. Пазете от контакт с очите.
Производител:  Dara 1 Ltd / Дара 1 ЕООД
 Сертифициращи органи: NAMPEOA / НАЛРЕМА

==================================================

Споделете мнението си за МАСЛО ОТ ЛИМОНЕНА ТРЕВА Dara Арома Сертифицирано 5мл

Web Statistics