Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО Dara Арома Сертифицирано 5мл

Този продукт Ви носи 129 бонус точки
Марка: ДАРА
Цена: 12.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Масло от Чаено дърво  Dara Арома Сертифицирано 5 мл

Ароматерапията е един от най-ефикасните, и в същото време  природосъобразни методи за повлияване на човешкото здраве. Благотворното влияние на ароматерапевтичните ни продукти се дължи както на необикновено бързата пенетрация в организма, така и  на прякото въздействие на ароматите върху мозъка посредством обонятелните нерви.

Продуктите от серията " DaRa Aroma Academy" са създадени изцяло от естествени съставки (100 % биосертифицирани растителни съставки), не съдържат изкуствени вещества както в състава си, така и в опаковката, която е в постоянен досег с продукта (опаковката е винаги стъклена!). Ние подбираме грижливо и подлагаме на редица анализи и оценки всяка съставка, която използваме. Технологичните процеси на извличане на нашите   етерични масла са най-близки до природните, без използване на химически агенти. При производството на продуктите си ние не използваме никакви химически процеси, както и агресивни физични процеси (таблетиране и др), които да променят биологично активните съставки на маслата и екстрактите, добивани от лечебните растения. При производството на продуктите си ние не допускаме контакт с метални съдове или машинни части, които да променят биологичната активност на етеричните масла. 

Продуктите от серията " Дара Арома Академи" са сертифицирани от Агенция за Бизнес Стандарти и притежават "Pharmaceutically approved" сертификат, доказващ фармацевтично значима ефективност при над 85% от случаите на контролирано прилагане. 

 

Маслото от чаено дърво, известно като Melaleuca alternifoliais, е етерично масло, което се извлича от растение, растящо единствено в Австралия-това дърво не може да се открие в други региони.

Важно: Маслото от чаено дърво НИКОГА не бива да се поглъща, а трябва да се използва само като локално лекарство.
 
Най-честата употреба на маслото е свързана с повлияване на кожни проблеми от възпалителен  тип като младежко акне, по-светли или по-тъмни от околната кожа петънца или задебелявания на ноктите, обриви, изгаряния, пърхот и много други.

Внимание: маслото от чаено дърво не трябва да се прилага при бебета на възраст под 6 месеца.
 
Маслото от чаено дърво е сред нещата, които трябва да поддържате у дома - то е универсално и можете да го използвате по много начини.

Ако започнете да събирате домашна аптечка от етерични масла, помислете за маслото от чаено дърво, което да добавите към списъка си с неща, които трябва да имате. 
Съществуват 20 НАЧИНА, по които можете да използвате МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО:
 
1. Подпомага успокояването на кожата при слънчевите изгаряния.
2. Премахва системните  кожни проблеми по  органичен начин - напр.  Акне. Впрочем , продуктът на Dara Aromaacademy Масло против акне е един от най-ефективните продукти, продавани в аптеките у нас. Можете да го намерите и онлайн на aptekadara.com, zelenaapteka.com, biodara.com
3. Успокоява сърбежа  и помага за намаляване на обривите.
4. Може да се използва като универсален почистващ препарат: Напълнете стъклена пулверизирана бутилка  с 1-2 ч.л. масло от чаено дърво и останалата част от бутилката с вода.
5. Третира дребни кожни наранявания.
6. Помага за предотвратяване на въшки по естествен път: Добавете няколко капки към шампоана.
7. Добавете няколко капки в кутиите или леглата на вашите домашни любимци, за да предпазите бълхите.
8.  Улеснява премахването на  кърлежите 
9. Напръскайте обувките си за спорт, за да се предпазите от инфекции по ноктите и стъпалата .
10. Успокоява ухапването от насекоми
11. Естествено лекува лош дъх. (Разбийте малко масло от чаено дърво и вода  в бутилка и използвайте за изплакване - като вода.)
12. Може да се използва в рецепта за домашна паста за зъби.
13. Използва се  като ефективно средство за отсраняване на брадавици- докосвате с напоена с масло от чаено дърво клечка за уши основата/центъра на брадавицата в продължение на около 14 дни).
14. Обработването с арома- вода с чаено масло Dara  облекчава състояния на кожата, които се харaктеризират със извънредна сухота и бели люспи.
15. Увеличава астмата или други дишащи състояния, когато няколко капки се добавят към овлажнител.
16. Поддържа банята ви свежа.
17. Освежете прането: Добавете няколко капки в пералната машина, за да изплакнете дрехите си. Също така, ако сте забравили да поставите дрехите в сушилнята, тичайте отново с масло от чаено дърво, за да премахнете маната. Можете също така да ароматизирате вълнени сушилни топки с масло от чаено дърво.
18. Помага за освежаване на килима.
19.  Може да изчисти дреха или помещение от мухъл: Смесете ябълков оцет и масло от чаено дърво и разпръснете върху мухъл; Поставете навън,ако е дреха или предмет, за да изсъхне.
20. Може да се използва в домашен естествен дезодорант.

Разгледахме 20 различни начина за използване на маслото от чаено дърво. Комбинация на масло от чаено дърво и лавандуловото масло представлява най-многопосочно приложимата в домакинството субстанция, която може да използвате вместо “Битова химия”- така популярните за поддръжка на дома и здравето химикали.

Опаковка: 5 мл.

Производител: Аптека Дара

Споделете мнението си за МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО Dara Арома Сертифицирано 5мл

Web Statistics