Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню


Избрани продукти

МАСЛО ОТ САЛВИЯ Dara Арома Сертифицирано 5мл

Този продукт Ви носи 129 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Марка: ДАРА
Цена: 12.90лв.
или 12900 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Масло от Салвия

 

Ароматерапията е един от най-ефикасните, и в същото време  природосъобразни методи за повлияване на човешкото здраве. Благотворното влияние на ароматерапевтичните ни продукти се дължи както на необикновено бързата пенетрация в организма, така и  на прякото въздействие на ароматите върху мозъка посредством обонятелните нерви.

Продуктите от серията " DaRa Aroma Academy" са създадени изцяло от естествени съставки (100 % биосертифицирани растителни съставки), не съдържат изкуствени вещества както в състава си, така и в опаковката, която е в постоянен досег с продукта (опаковката е винаги стъклена!). Ние подбираме грижливо и подлагаме на редица анализи и оценки всяка съставка, която използваме. Технологичните процеси на извличане на нашите етерични масла са най-близки до природните, без използване на химически агенти. При производството на продуктите си ние не използваме никакви химически процеси, както и агресивни физични процеси (таблетиране и др), които да променят биологично активните съставки на маслата и екстрактите, добивани от лечебните растения. При производството на продуктите си ние не допускаме контакт с метални съдове или машинни части, които да променят биологичната активност на етеричните масла. 

Продуктите от серията " Дара Арома Академи" са сертифицирани от Агенция за Бизнес Стандарти и притежават "Pharmaceutically approved" сертификат, доказващ фармацевтично значима ефективност при над 85% от случаите на контролирано прилагане. 

 

Детайли

Международно наименование: Oleum Salvia sclareae

Ботаническо наименование на изходния материал : Salvia sclareae

Маслото се намира в: цветовете

Район на отглеждане, произход : България

Начин на отглеждане:органичен

Част на растението, от което се извлича етеричното масло : цъфтящи съцвестия

Метод на извличане: Парна дестилация на цъфтящите съцветия

Чистота: 100%

Физична и органолептична  характеристика: бледожълта лесноподвижна течност

Основни съставки: В маслата от цветовете основни са окислените монотерпенови въглеводороди (72-84%) , а в маслата от листата - сескитерпеновите (96-94%).

Аромат: Сладък, силен  

Предупреждения и оганичения: Няма ограничения от IFRA за употребата му в парфюмерията и козметиката. 8%-ен разтвор на маслото във вазелин не дразни човешката кожа, няма сенсибилизираща реакция и фототоксичен ефект.

Възможни комбинации: с лавандула, роза, сандалово дърво, тамян, цитруси

ПРИЛОЖЕНИЯ:

В ароматерапията - за инхалации, вани , масаж, компреси

Действа успокояващо при нервно и психическо напрежение , и стрес , повишава творческата дейност и способност, има афродизиращо действие и се използва и при сексуални смущения .

Намира приложение за подхранване на нормална и старееща кожа , притежава противопърхотно действие..

ВНИМАНИЕ: Маслото е противопоказно при бременност, деца до шест години и епилептици! Не се използва от кърмачки 2 часа преди кърмене!

============

Предостаяната в този сайт и свързаните с него сайтове е  с образователна и информационна  цел и не е предназначена да служи за база за самодиагностика и/ или самолечение. Тя не е предназначена да замести   преглед или консултация с фармацевт или лекар, специалист по ароматерапия . За конкретни препоръки и уточнения, моля обърнете се към най-близката аптека или интернет аптека.

Общи указания за използване на етеричните масла: Всички етерични масла трябва да се използват върху кожа разредени в растително масло или друга подходяща база.   Тези масла, които могат да  се приемат вътрешно и са  предназначени за използване в кулинарни рецепти , имат задължително ясно обозначение на етикета “ За вътрешен прием” . Етеричните масла трябва да се съхраняват далече от деца. Най-добре е да се използват след предварително направен тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка. Пазете от контакт с очите.

Производител:  Dara 1 Ltd / Дара 1 ЕООД

Сертифициращи органи: NAMPEOA / НАЛРЕМА

==================================================

Традицията в използването на Масло от Салвия/ Oleum Salvia sclareae:

Върху тялото:: Успокояващ аромат след напрегнат работен ден или стресов сиуация . намалява болките при болезнена менструация и облекчава симптомите на Предменструален синдром. .Облекчава възпалена кожа, балансира мазна кожа, пърхот, стимулира растеж на косата и предпазва от бръчки. Много ценно при  зависимости.

Върху психиката: подходящо при всякакъв тип ситуации, причинени от стрес, предизвиква   спокойствие, балансира усещанията.


 

Споделете мнението си за МАСЛО ОТ САЛВИЯ Dara Арома Сертифицирано 5мл

Web Statistics