Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню


Избрани продукти

МАСЛО ОТ РОЗА Dara Арома Сертифицирано 1мл

Този продукт Ви носи 870 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Марка: ДАРА
Цена: 87.00лв.
или 87000 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Масло от Роза  Dara Арома Сертифицирано 1мл

 

Ароматерапията е един от най-ефикасните, и в същото време  природосъобразни методи за повлияване на човешкото здраве. Благотворното влияние на ароматерапевтичните ни продукти се дължи както на необикновено бързата пенетрация в организма, така и  на прякото въздействие на ароматите върху мозъка посредством обонятелните нерви.

Продуктите от серията " DaRa Aroma Academy" са създадени изцяло от естествени съставки (100 % биосертифицирани растителни съставки), не съдържат изкуствени вещества както в състава си, така и в опаковката, която е в постоянен досег с продукта (опаковката е винаги стъклена!). Ние подбираме грижливо и подлагаме на редица анализи и оценки всяка съставка, която използваме. Технологичните процеси на извличане на нашите етерични масла са най-близки до природните, без използване на химически агенти. При производството на продуктите си ние не използваме никакви химически процеси, както и агресивни физични процеси (таблетиране и др), които да променят биологично активните съставки на маслата и екстрактите, добивани от лечебните растения. При производството на продуктите си ние не допускаме контакт с метални съдове или машинни части, които да променят биологичната активност на етеричните масла. 

 Продуктите от серията " Дара Арома Академи" са сертифицирани от Агенция за Бизнес Стандарти и притежават "Pharmaceutically approved" сертификат, доказващ фармацевтично значима ефективност при над 85% от случаите на контролирано прилагане. 

 

Детайли

Международно наименование Oleum Rosae

Ботаническо наименование на изходния материал : Rosa Damascena/ Rosa kazanlika

Маслото се намира в: венечните листа

Район на отглеждане, произход : България

Начин на отглеждане: органичен

Част на растението, от което се извлича етеричното масло : цвят

Метод на извличане: Водна или водно-парна дестилация на цвета

Чистота: 100%

Физична и органолептична  характеристика:  хетерогенна желеобразна маса (при температура под 23градуса Целзий  или масловидна , прозрачна течност с жълто-зелен цвят при температура над 23 радуса Целзий. Иначе казано- ако искате да проверите дали купеното от Вас розово масло е истиско, поставете го за кратко в хладилник- то трябва да добие вид на желе при охлаждане.

Основни съставки: В етеричното  маслото от роза /Oleum Rosae са идентифицирани до 283 съставки

Аромат: цветен, сладък.

Предупреждения и оганичения: Няма ограничения от IFRA за употребата му в парфюмерията и козметиката. 2%-ен разтвор на маслото във вазелин не дразни човешката кожа , няма сенсибилизираща реакция и фототоксичен ефект. Маслото има антисептично действие и е с фенолен коефициент 7,0

Възможни комбинации: с ванилия, жасмин, нероли, портокал, мандарина, ветивер, сандалово дърво

ПРИЛОЖЕНИЯ:

За влагане в козметични продукти.

За ароматерапевтичен масаж, бани , компреси , инхалации.

Употребява се при нарушения в  кожното кръвообращение,  афти , регенериращо- при кожни рани и изгаряния,  против  стареене  и отпускане на кожата.

Няма ограничение от IFRA за употребата му в козметиката.

============

Предоставяната в този сайт и свързаните с него сайтове е  с образователна и информационна  цел и не е предназначена да служи за база за самодиагностика и/ или самолечение. Тя не е предназначена да замести   преглед или консултация с фармацевт или лекар, специалист по ароматерапия . За конкретни препоръки и уточнения, моля обърнете се към най-близката аптека или интернет аптека.

Общи указания за използване на етеричните масла: Всички етерични масла трябва да се използват върху кожа разредени в растително масло или друга подходяща база.   Тези масла, които могат да  се приемат вътрешно и са  предназначени за използване в кулинарни рецепти , имат задължително ясно обозначение на етикета “ За вътрешен прием” . Етеричните масла трябва да се съхраняват далече от деца. Най-добре е да се използват след предварително направен тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка. Пазете от контакт с очите.

Производител:  Dara 1 Ltd / Дара 1 ЕООД

Сертифициращи органи: NAMPEOA / НАЛРЕМА

==================================================

Традицията в използването на Розово масло/ Oleum Rosae:

Общо: Антиревматично, Антисептично, Балансиращо, Газогонно, Отхрачващо, Слабително, Спазмолитично, Успокояващо,

Върху тялото:: Действа успокояващо при нарушено храносмилане и кашлица, както и мускулни болки. Стимулира лактацията. Подобрява съня, релаксацията и облекчава състояния вследствие стрес.Повишава еластичността на кожата и възвръща нейния младежки вид

Върху психиката: Афродизиак, балансира емоциите.

 

Споделете мнението си за МАСЛО ОТ РОЗА Dara Арома Сертифицирано 1мл

Web Statistics