Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

БИО МАСЛО ЗА НОС 5МЛ

Оценка: Оценка: 10
Този продукт Ви носи 129 бонус точки
Марка: ДАРА
Цена: 12.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

БИО МАСЛО ЗА НОС  при запушен нос, упорита хрема и  синузит 5мл

Ароматерапията е един от най-ефикасните, и в същото време  природосъобразни методи за повлияване на човешкото здраве. Благотворното влияние на ароматерапевтичните ни продукти се дължи както на необикновено бързата пенетрация в организма, така и  на прякото въздействие на ароматите върху мозъка посредством обонятелните нерви.

Продуктите от серията " DaRa Aroma Academy" са създадени изцяло от естествени съставки (100 % биосертифицирани растителни съставки), не съдържат изкуствени вещества както в състава си, така и в опаковката, която е в постоянен досег с продукта (опаковката е винаги стъклена!). Ние подбираме грижливо и подлагаме на редица анализи и оценки всяка съставка, която използваме. Технологичните процеси на извличане на нашите   етерични масла са най-близки до природните, без използване на химически агенти. При производството на продуктите си ние не използваме никакви химически процеси, както и агресивни физични процеси (таблетиране и др), които да променят биологично активните съставки на маслата и екстрактите, добивани от лечебните растения. При производството на продуктите си ние не допускаме контакт с метални съдове или машинни части, които да променят биологичната активност на етеричните масла. 

       Продуктите от серията " Дара Арома Академи" са сертифицирани от Агенция за Бизнес Стандарти и притежават "Pharmaceutically approved" сертификат, доказващ фармацевтично значима ефективност при над 85% от случаите на контролирано прилагане. 

 

АКТИВНО ДЕЙСТВАЩИ СЪСТАВКИ:

 Oleum Pelargonii   / Етерично масло от здравец  Oleum Rosae Damascene / 100% - чисто етерично масло от роза (българско)

ДОПЪЛНИТЕЛНИ СЪСТАВКИ: 

Масло от авокадо, масло от сладък бадем

ПОКАЗАНИЕ: Маслото  за нос  е 100 % органична смес от етерични  и растителни масла. Притежава силно имуностимулиращо действие. Във фармацията и фитотерапията отдавна са известни силните антибактериални  и противовирусни свойства на розовото масло и маслото от здравец, които са основни действащи компоненти в  продукта . Био маслото за нос "Дара"  подобрява кръвообращението на лигавицата на носа и устната кухина и спомага за възстановяване на нейните физиологични функции.  Прилага се при състояния  на хрема и други  състояния на възпалена /увредена лигавицата на носоглътката. Има силен регенеративен ефект. Може да се използва за профилактика на инфекции на носоглътката (хрема, дразнене на гърлото, загуба на глас, кашлица, пресъхване на лигавиците от външни фактори или в резултат на прекомерна употреба на химически капки нос). Може да се прилага и външно- върху кожата, с цел регенерация.

ПРИЛОЖЕНИЕ: В носа: Накапват се 4-6 капки в носа 4 пъти на ден. В устната кухина :Накапват се 4-6 капки върху парченце хляб(бисквита, захар) 4 пъти на ден. Не се прилага при деца под 3 години.

  За съставките:  Етерично масло от Пеларгониум  действа противомикробно, релаксиращо, нормализира функциите на мастните жлези, противовъзпалително, кръвопречистващо, укрепва имунната система, пречиства организма от токсини, укрепва капилярите, дезодорира и освежава.

   Българската маслодайна роза и извличаното от нея розово масло са обект на гордост за всички българи. Но има много малко продукти с истинско розово масло, предимно води и кремове.  Розовото масло представлява масловидна, жълта, прозрачна субстанция със специфичен фин аромат. Розовото масло е с широк спектър на действие. Основно се използва като козметично средство и при лечение на редица заболявания на кожата. То е най-малко токсичното от всички етерични масла. Доказано е, че стимулира възстановяването на клетките и притежава бактерицидно действие.  Маслата, които се използват в нашите рецептури са само от ограничен произход, не съдържат парабени, консерванти и стабилизатори, както и никакво друго вещество, различно от етерично и растително масло. Нашите продукти са подходящи за  вегани.

Опита на един забележителен фармацевт и лекар с етерично розово масло - Мишел дьо Нострадам (Нострадамус) е толкова забележителен, че е отразен даже в биографията му, която може да видите тук.

Кратък преглед на исторческия опит за приложението му  вижте в статията "Бедствията през вековете: С парфюм от рози срещу епидемиите"

 

https://www.marica.bg/index.php/plovdiv/plovdiv-prez-godinite/s-parfyum-ot-rozi-sreshu-epidemiite

Споделете мнението си за БИО МАСЛО ЗА НОС 5МЛ

Web Statistics