Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню


Избрани продукти

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ГАУЛТЕРИЯ Gaulteria 5МЛ Dara AROMA certified

  • Производител: PRANAROM
  • Код: 47590
Този продукт Ви носи 185 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Цена: 18.45лв.
или 18450 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

Ароматерапията е един от най-ефикасните, и в същото време  природосъобразни методи за повлияване на човешкото здраве. Благотворното влияние на ароматерапевтичните ни продукти се дължи както на необикновено бързата пенетрация в организма, така и  на прякото въздействие на ароматите върху мозъка посредством обонятелните нерви.

Продуктите от серията " DaRa Aroma Academy" са създадени изцяло от естествени съставки (100 % биосертифицирани растителни съставки), не съдържат изкуствени вещества както в състава си, така и в опаковката, която е в постоянен досег с продукта (опаковката е винаги стъклена!). Ние подбираме грижливо и подлагаме на редица анализи и оценки всяка съставка, която използваме. Технологичните процеси на извличане на нашите етерични масла са най-близки до природните, без използване на химически агенти. При производството на продуктите си ние не използваме никакви химически процеси, както и агресивни физични процеси (таблетиране и др), които да променят биологично активните съставки на маслата и екстрактите, добивани от лечебните растения. При производството на продуктите си ние не допускаме контакт с метални съдове или машинни части, които да променят биологичната активност на етеричните масла. 

Продуктите от серията " Дара Арома Академи" са сертифицирани от Агенция за Бизнес Стандарти и притежават "Pharmaceutically approved" сертификат, доказващ фармацевтично значима ефективност при над 85% от случаите на контролирано прилагане. 

 

Етерично масло от Гаултерия 5мл

Състав: Gaultheria Procumbens Leaf Oil, Linalool, Eugenol;

Употреба: Арома масаж, Ароматерапия, ароматезиране на помещения;

Предупреждения и оганичения: Да се пази далече от деца. Да се избягва контакт с очите. Да не се поглъща. Да се съхранява на тъмно място и с плътно затворена капачка.

Срок на годност: 12 месеца след отваряне

Производител: Dara 1 Ltd / Дара 1 ЕООД

Споделете мнението си за ЕТЕРИЧНО МАСЛО ГАУЛТЕРИЯ Gaulteria 5МЛ Dara AROMA certified

Web Statistics