Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

БИО БАЛАНСИРАЩО МАСЛО 6 ЧАКРА

Този продукт Ви носи 129 бонус точки
Марка: ДАРА
Цена: 12.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

БИО БАЛАНСИРАЩО МАСЛО 6 ЧАКРА

 

За кого е подходящо?

Био балансиращото масло 6 чакра действа като “природно кафе”. Препоръчва се на хора с често и дълготрайно умствено напрежение като програмисти, работещи умствен труд, студенти, ученици, шофьори, за които концентрацията, бодростта на ума и подобряването на паметта е изключително важна.   

 

Как се прилага?

2-3 капки от продукта се нанася на пулсовите точки (вътрешната страна на китките на ръцете, дланите на ръцете и др). На точката между веждите можете да нанесете 1 капка, като внимателно я втриете. Можете да прилагате до 10 пъти на ден.

 

Какво съдържа?

Продуктът Био балансиращо масло 6 чакра  е 100% натурален състав, базиран на най-новите научни разработки в областта на енергийната медицина и фармакогнозията, както и утвърдените академични познания по ароматерапия. Внимателно са подбрани сертифицирани съставки от най-висок терапевтичен клас.

 

Шестата чакра се намира между веждите и е известна като чакра на Третото око. Tя е  центърът на нашата интуиция и се асоциира с духовното развитие, логическото мислене, концентрацията и телепатията. Добре хармонизираната и балансирана чакра ни прави силно интуитивни, отговорна е за творческите идеи и знанието и ни помага да се справим с негативните мисли. Когато шестата чакра е блокирана, това се изразява в главоболие, слаба концентрация, трудности в запаметяването, неправилна преценка и отричане на реалността.

 

Фармацевтичните лаборатории Дара са концентрирани върху безопасното и натурално третиране на човешкия организъм. Научните търсения и изследователската им дейност  са насочени към откриване на трайно ефективни активни вещества,  които  в същото време не показват негативни въздействия  и отложено негативни въздействия  върху човешкото   кожа   и върху човешкото здраве . Знанието  за човешкото тяло и процесите ,протичащи в него  за нас е страст,  а познанията по медицина, фармация ,фармакокинетика  и фармакодинамика- професионална отговорност. Ние сме екип от фармацевти, хомеопати, Шуслерови терапевти,   магистри по обществено здраве  и ароматерапевти.  С внимание към безопасността и ефективността на продуктите разработихме серията “Шуслерови кремове Дара”.

Серията “Шуслерови кремове” и серията продукти  “Ароматерапия  Дара” са в съответствие със  Стандарта за холистична козметика ( SHC) и Стандарта за aроматерапия (SAP) и са одобрени от Българската Асоциaция по Лекарствени растения, Eтерични масла и Aроматрапия.

Споделете мнението си за БИО БАЛАНСИРАЩО МАСЛО 6 ЧАКРА

Web Statistics