Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

БИО БАЛАНСИРАЩО МАСЛО 4 ЧАКРА

Този продукт Ви носи 250 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Марка: ДАРА
Цена: 25.00лв.
или 25000 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

БАЛАНСИРАЩО МАСЛО ЗА ЧЕТВЪРТА ЧАКРА

Енергийната ароматерапия:
 
Названието "чакра" идва от санскритското "колело". Това са енергиините центрове на нашето тяло, които действат като трансформатори  на енергията от по-висшите измерения към по-ниските и плътни, така че да можем пълноценно да абсорбираме енергията в телата си, без да изгорим от напрежението или да навредим на нервната си система. Ако подържаме тези енергийни центрове чисти и добре функциониращи, си осигуряваме здраве и прогрес не само за физическото, но и за фините ни тела. Седемте чакри са разположени по продължение на гръбнака и са свързани посредством Tрите нади - енергийната система, по която протича Куандалини. Кундалини е космическата първична еволюционна сила, частица от Абсолюта в човешкото тяло - първичната енергия, която е извор на живота.
  
Препятствията на енергийния поток, които създаваме, са резултат от нашите мисли, емоции или физически напрежения. Ограничаваща мисъл (ментално) или травмиращо събитие (емоционално) обикновено води до затваряне на потоците в тези тела и накрая се стига до болестно състояние във физическото тяло.

Мощната природна сила на етеричните масла е един от най-ефективните начини за баланс на чакрите с енергия, за да може всеки аспект от живота ни да бъде хармоничен и радостен и за да възстановим перфектното здраве.
 
Четвърта чакра (Анахат) или сърдечната чакра се намира в в центъра на гърдите, цветът и е златен до меко оранжев. В нея обитава нашият Дух, скрит вътре в нас и наблюдаващ нашите действия. Чрез себереализация и себеосъзнаване или осъзнаване на истинската ни същност, ние се отърсваме от фалшивото отъждествяване с нашето его и обусловеностите, натрупани при миналите ни преживявания. Започваме да се идентифицираме единствено с истинската си същност.
 
На физическо ниво тази чакра се грижи за сърцето и белите дробове. Ако тя бъде сериозно блокирана, можем да развием астма или различни сърдечни заболявания. Именно от сърцето идват обичта и състраданието. Това е чакрата, която ни дава и чувство за отговорност и чистота в отношението ни към другите. Централната сърдечната чакра ни дава сигурност и увереност. Всички наши притеснения, съмнения и страхове биват премахнати, когато сърдечната чакра е напълно озарена от Кундалини.
 
Основни функции на четвъртата чакра: любов; състрадание; имунитет; сърдечна дейност, функциите на белия дроб и бронхите.
 
Свързани органи: сърцето и белите дробове
 
Свързани жлези: тимусът
 
Основен съответстващ нервен център: сърдечният сплит
 
Действие:
 
Балансиране на четвърта чакра - при мъка и скръб (силни емоционални преживявания), притеснения и страхове, състояния на гняв, депресия, омраза, неспособност за обич, прошка, състрадание. На физическо ниво - проблеми с дихателната и сърдечносъдовата система, проблеми с кръвното налягане и слаб имунитет.
 
Начин на употреба:

 

Няколко капки от балансиращото масло се втриват в центъра на гърдите, непосредствено пред гръдната кост. Масажирайте внимателно, без да натискате. Възможно е да усетите затопляне. Това се повтаря от два до четири пъти дневно.
 
Продуктите от Енергийната ароматерапевтична серия DaRa са разработени от маг. фарм. Драга Еленска, дипломиран специалист по ароматерапия, Шуслерова и хомеопатична терапия и енерготерапия. Всички формули съдържат 100% натурални съставки:
- без консерванти и парабени
- без изкуствени аромати
- без изкуствени добавки
- без оцветители
- подходящи за вегани

Споделете мнението си за БИО БАЛАНСИРАЩО МАСЛО 4 ЧАКРА

Web Statistics