Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

БИО БАЛАНСИРАЩО МАСЛО 3 ЧАКРА

Този продукт Ви носи 99 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Марка: ДАРА
Цена: 9.90лв.
или 9900 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

БАЛАНСИРАЩО МАСЛО ЗА ТРЕТА ЧАКРА

 
Енергийната ароматерапия:
 
Названието "чакра" идва от санскритското "колело". Това са енергиините центрове на нашето тяло, които действат като трансформатори  на енергията от по-висшите измерения към по-ниските и плътни, така че да можем пълноценно да абсорбираме енергията в телата си, без да изгорим от напрежението или да навредим на нервната си система. Ако подържаме тези енергийни центрове чисти и добре функциониращи, си осигуряваме здраве и прогрес не само за физическото, но и за фините ни тела. Седемте чакри са разположени по продължение на гръбнака и са свързани посредством Tрите нади - енергийната система, по която протича Куандалини. Кундалини е космическата първична еволюционна сила, частица от Абсолюта в човешкото тяло - първичната енергия, която е извор на живота.
  
Препятствията на енергийния поток, които създаваме, са резултат от нашите мисли, емоции или физически напрежения. Ограничаваща мисъл (ментално) или травмиращо събитие (емоционално) обикновено води до затваряне на потоците в тези тела и накрая се стига до болестно състояние във физическото тяло.

Мощната природна сила на етеричните масла е един от най-ефективните начини за баланс на чакрите с енергия, за да може всеки аспект от живота ни да бъде хармоничен и радостен и за да възстановим перфектното здраве.
 
Трета чакра ( Набхи и Войд) се намира в областта на корема (Слънчевият сплит). Цветът й е жълт. Тя ни дава чувство за пълно удовлетворение и вътрешен мир. Тя е центърът, който ни прави спокойни и щедри, а също така поддържа нашето духовно израстване. Когато бъде озарена от Кундалини, тя се проявява като праведност и вътрешно чувство за морал, а също ни дава и абсолютно равновесие на всички нива в нашия живот.
 
Основни функции на третата чакра: воля, индивидуална сила, храносмилане и усвояване на хранителните вещества.
 
Свързани органи: черен дроб, далак, стомахът и тънките черва
 
Свързани жлези: панкреасът
 
Основен съответстващ нервен център: слънчевият сплит
 
 
Действие:
Балансиране на трета чакра - при ниско самочувствие, тревожност и страх, отчаяние, липса на самоконтрол, завист и агресия. На физическо ниво - при проблеми с храносмилателната система, анорексия, булимия, стомашен дискомфорт, преяждане, затлъстяване в талията и корема.
 
Начин на употреба:
3-4 капки от балансиращото масло се втриват няколко пръста над пъпа. Масажирайте внимателно, без да натискате. Възможно е да усетите затопляне. Това се повтаря от два до четири пъти дневно.
 
Продуктите от Енергийната ароматерапевтична серия DaRa са разработени от маг. фарм. Драга Еленска, дипломиран специалист по ароматерапия, Шуслерова и хомеопатична терапия и енерготерапия. Всички формули съдържат 100% натурални съставки:
- без консерванти и парабени
- без изкуствени аромати
- без изкуствени добавки
- без оцветители
- подходящи за вегани

Споделете мнението си за БИО БАЛАНСИРАЩО МАСЛО 3 ЧАКРА

Web Statistics