Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

БИО БАЛАНСИРАЩО МАСЛО 2 ЧАКРА

Този продукт Ви носи 99 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Марка: ДАРА
Цена: 9.90лв.
или 9900 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

БАЛАНСИРАЩО МАСЛО ЗА ВТОРА ЧАКРА

Енергийната ароматерапия:
 
Названието "чакра" идва от санскритското "колело". Това са енергиините центрове на нашето тяло, които действат като трансформатори  на енергията от по-висшите измерения към по-ниските и плътни, така че да можем пълноценно да абсорбираме енергията в телата си, без да изгорим от напрежението или да навредим на нервната си система. Ако подържаме тези енергийни центрове чисти и добре функциониращи, си осигуряваме здраве и прогрес не само за физическото, но и за фините ни тела. Седемте чакри са разположени по продължение на гръбнака и са свързани посредством Tрите нади - енергийната система, по която протича Куандалини. Кундалини е космическата първична еволюционна сила, частица от Абсолюта в човешкото тяло - първичната енергия, която е извор на живота.   
Препятствията на енергийния поток, които създаваме, са резултат от нашите мисли, емоции или физически напрежения. Ограничаваща мисъл (ментално) или травмиращо събитие (емоционално) обикновено води до затваряне на потоците в тези тела и накрая се стига до болестно състояние във физическото тяло.

Мощната природна сила на етеричните масла е един от най-ефективните начини за баланс на чакрите с енергия, за да може всеки аспект от живота ни да бъде хармоничен и радостен и за да възстановим перфектното здраве.

 

Втората чакра (Свадистхана) се намира непосредствено над половите органи. Обикновено цветът й е оранжев.   Свързана е с креативността и изявата в социален план. Тя е центърът на творчеството, на чистото познание, свързва ни с вътрешния извор на вдъхновение и ни позволява да усетим красотата около нас. Чистото познание, което тя ни дава, не идва от ума. То е директно усещане на реалността. Това е чакрата на доброто внимание и силата на концентрацията. На физическо ниво тя се грижи за черния дроб, за бъбреците и за долната част на стомаха. Нехармоничната полова чакра може да причини: дисбаланс в ендокринната система, проблеми с мускулите, лошо усвояване на витамин С, проблеми с щитовидната жлеза, проблеми със съня и депресия.
 
Когато мислим прекалено много, този център се изтощава енергийно и излиза от равновесие. Тогава развиваме болести като диабет и левкемия.
 
Основните функции на втората чакра са: творчество, създаване на потомство, сексуална функция, повишаване на жизнения тонус.
 
Свързани органи: дебело черво, пикочен мехур, бъбреците и половите органи
 
Свързани жлези: половите жлези
 
Основен съответстващ нервен център: простатният сплит (при мъжете), утеровагиналният сплит (при жените)
 
Действие:
Балансиране на втора чакра - при страх от промени, отчужденост, липса на интимен партньор, егоизъм, алчност, желание за контрол, както и при засилена самокритичност и склонност към усамотяване. При проблеми с половите и отделителните органи на физическо ниво.
 
Начин на употреба:
Няколко капки от балансиращото масло се втриват непосредствено под пъпа. Масажирайте внимателно, без да натискате. Възможно е да усетите затопляне. Това се повтаря от два до четири пъти дневно.
 
Продуктите от Енергийната ароматерапевтична серия DaRa са разработени от маг. фарм. Драга Еленска, дипломиран специалист по ароматерапия, Шуслерова и хомеопатична терапия и енерготерапия. Всички формули съдържат 100% натурални съставки:
- без консерванти и парабени
- без изкуствени аромати
- без изкуствени добавки
- без оцветители
- подходящи за вегани

Споделете мнението си за БИО БАЛАНСИРАЩО МАСЛО 2 ЧАКРА

Web Statistics