Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избрани продукти

БИО БАЛАНСИРАЩО МАСЛО 1 ЧАКРА

Този продукт Ви носи 99 бонус точки.
Спечелете още 10 бонус точки като напишете коментар и оцените продукта.
Марка: ДАРА
Цена: 9.90лв.
или 9900 бонус точки
Брой:
Изпрати на приятел Оценка и коментар Добави в желани Сравни

БАЛАНСИРАЩО МАСЛО ЗА ПЪРВА ЧАКРА

Енергийната ароматерапия:
 
Мощната природна сила на етеричните масла е един от най-ефективните начини за баланс на  енергията на чакрите, за да може всеки аспект от живота ни да бъде хармоничен и радостен и за да възстановим перфектното си здраве.
 

Първата чакра (Муладхара чакра) е разположена под сакралната кост, в която се намира основната жизнена енергия (в индийската традиция- Кундалини). Нейният основен аспект е невинността, а невинността е качество, благодарение на което изпитваме радост, неограничена от предрасъдъци и обусловености. Тя ни дава достойнство, равновесие и усет за посока и цел в живота. Тя не е нищо друго освен простота, чистота и радост. Тя е вътрешната мъдрост, която е  неизменен спътник на малките деца а при възрастните често отстъпва назад.  Има червен цвят.  Наричат я чакрата - корен - тя  изразява разбирането на човека за физическото измерение. Това е чакрата на нашето оцеляване, прагматична и  реалистична. Тя насочва енергията на човешката воля. Там обитава чувството за самосъхранение, за собственост и материализъм. Чрез нея усещаме страх или гняв. Запушването на тази чакра е признак, че човек се срамува и се смята за незаслужаващ, не може да разпознае своите функции.

 

Действие:

Балансиране на първа чакра - при неуправляем страх, особено по отношение на финанси и здравословно състояние, при перманентна тревожност, за постигане на покой и стабилност. На физическо ниво - при проблеми с долните крайници.

 

Начин на употреба:

Поставете няколко капки на китките си ( в пулсовите точки) или ги разтрийте на дланите си.

Вдишвайте аромата.

Друг начин за приложение е масажирането: Няколко капки от балансиращото масло се втриват 3-4 пръста под пъпа. Масажирайте внимателно, без да натискате. Възможно е да усетите затопляне. Това се повтаря от два до четири пъти дневно.

 

Продуктите от Енергийната ароматерапевтична серия DaRa са разработени от маг. фарм. Драга Еленска, дипломиран специалист по ароматерапия, Шуслерова и хомеопатична терапия и енерготерапия. Всички формули съдържат 100% натурални съставки:
- без консерванти и парабени
- без изкуствени аромати
- без изкуствени добавки
- без оцветители
- подходящи за вегани

Споделете мнението си за БИО БАЛАНСИРАЩО МАСЛО 1 ЧАКРА

Web Statistics