Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избери по

Марка

Производител

Уреди и апарати

Подкатегории

Инхалатори (61)

Инхалаторите са апарати, служещи за подаване на лекарствено вещество към организма. Те превръщат течните лекарствени вещества във фини частици (аерозол), които лесно могат да бъдат вдишани и отведени до белите дробове. Инхалаторите са особено ефективни и незаменими при терапия на астма, ХОББ (хронична обструктивна белодробна болест), муковисцидоза и други по-леки белодробни заболявания. Особено са подходящи за малки деца и за всички които трудно използват дозираните аерозоли.

Как се ползва инхалатор?

Прочети още >>>

 

Апарати за измерване на кръвно налягане (138)

Как правилният избор на апарат за кръвно може да спаси живота Ви ?

Високото кръвно налягане е предпоставка за развитие на някои от най-опасните болести, но днес може да се държи под добър контрол. Измервайте кръвното си налягане редовно с апарат за измерване на крвъно налягане. Това ще позволи навременно лечение и предотвратяване на усложненията.

Измерването на кръвното налягане е много полезно, само ако е точно. Неправилните резултати водят до небрежност или паника. Поради това трябва да се обръща особено внимание на качеството при закупуването на апарат за кръвно налягане. Виж повече>>>

 

Помпи за кърма (11)

В аптечната мрежа в България има сравнително разнообразие от помпи за кърма – механични (ръчни), мини електрически, електрически помпи с автоматичен цикъл на изцеждане..

Механичните /ръчни/ помпи предизвикват вакуум по няколко различни начина – чрез притискане на вакум балон, придърпване наспринцовка (цилиндер) или използване на клапа от силикон. Силата на вакуума може да варира – най-ниска е при стискането на вакум балон, най-висока – при помпите тип спринцовка, а най-добре се контролира при помпите със силиконова клапа.

Мини електрическите помпи не изискват много усилие от страна на кърмещата майка, но действието им и силата на вакуума все така се контролират ръчно и непрекъснато през цялото време на изцеждането.

При автоматичните електрическите помпи  вакумната сила и честотата на отпускането му са програмирани и може да се съобразят с конкретните нужди. Това позволява на майката да се изцежда удобно, а с малко практика при някои марки дори без да се придържат накрайниците с ръце. Съществуват помпи, които предлагат едновременно изцеждане и на двете гърди. Виж повече>>>

 

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Продукти

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Страница 1 от 36
Web Statistics