Приятно пазаруване!
Филтри

Категории с падащо меню

Избери по

Марка

Производител

Дермокозметика

 

 

 

Подкатегории

Виши / Vichy (388)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В 80-годишния си опит и иновации, за видимо и трайно красота на кожата, Vichy Laboratoires са световната марка №1 в дермокозметиката.
От 1931 г., мисията на Vichy Laboratoires винаги е била да се помогне на всеки индивид да си осигури здрава кожа.
По този начин, от Vichy са посветени в предаването на цялостното познаване и разбиране на физиологичните механизми на кожата, с крайната цел за насърчаване на доброто здраве и красота на кожата.
С патентовани съставки, комбинирани с Vichy Thermal Spa обогатен с редки минерал, Vichy осигуряват изключително високо ниво на ефикасност, клинично доказано от независими дерматолози.
Vichy Thermal Spa е в основата на всички козметични формули Vichy. 

 

 

SVR (126)

През 1962г. двойката фармацевти Simone и Robert Veret създават SVR: дерматологична лаборатория, чиято основна цел е да направи „кожата красива“. Тяхната амбиция е да разработят продукти с дерматологично активни съставки без да повлияват толерантността.

Резултатът? Ненадмината грижа за кожата по отношение на ефективност и толерантност. Те избират змията, увита около роза за тяхно лого, за да илюстрират перфектната хармония между здравето и красотата..

 

 

 

 

 

Уриаж / Uriage (45)

За последните две десетилетия, Uriage се грижи за задоволяване нуждите на чувствителни към нормални типове кожа с продукти, вариращи от овлажняващи лосиони, слънчеви кремове и грижа за тялото. Uriage разполагат с набор от продукти, специално предназначени за кърмачета. В момента Uriage козметика е една от водещите дермо-козметични марки на международния пазар. Всички продукти на марката Uriage са хипоалергенни, с некомедогенно свойство,без парабени и съдържат минимална концентрация на консерванти за по-добро лечение на чувствителна кожа. Продуктите на Uriage са създадени с помощта на Uriage термалната вода, която е с произход от френскитеАлпи. Тази съставка е естествено богата на минерални соли и с уникалния си състав дава възможност за укрепване на кожната бариера. Неговите многобройни минерални свойства помагат за овлажняване и успокояване на дразнене, насърчаване за по-здрава и по-добре защитена кожа. Uriage продуктите са клинично доказани за лечение на редица кожни заболявания. Като например, Uriage Xemose Cerat и Kerostane 30, които са много ефективни при лечението на псориазис.

Биодерма / Bioderma (286)

Серии Биодерма

 

 

 

 

 

Микса / Mixa (123)

         

 

 

         

 

Лореал / L'Oreal (109)

Промоцията на се комбинира с други отстъпки и с комплекти.

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Продукти

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Страница 1 от 167
Web Statistics